En klänning till

 
Hittade tyget på loppis för en struntsumma. Jag gillade inte färgerna alls, gillar dem fortfarande inte, men jag gillar resultatet. Den är sådär awkward-fin. Hade först tänkt ha den riktigt lång, ner till fötterna, men bestämde mig för att kapa den precis nedanför knäna för att få en mommo-aktig känsla. Och rejäla fickor!
 

Molnklänning

 
Efter jullovet har vi fått ganska fria tyglar till vad vi gör i skolan. Vi får i princip göra vad som helst, bara vi gör något. Jag har använt tiden till att göra små roliga projekt. Som den här klänningen. Hittade tyget på den lokala tygbutiken och blev dödsförtjust i det. Så det blev en fin liten klänning med figurveck och dragkedja. Kjoldelen är är helklockad och rynkad.

Långa mattan


 
Tillbaka i skolan började vi med kundarbete. För enkelhetens skull ringde jag mamma och frågade om det fanns något hon vill ha. Det slutade med att jag vävde en 420 cm lång matta som yrkesprov. Det var verkligen bra att repetera hur man lägger upp ränningen, solvar etc. Känns faktiskt som att jag klarar av det själv nu.
 

Höst 2013


 
Sommaren i Vasa var full av fest och jobb. Eftersom jag var på praktik i Smedsby på AHdesign bodde jag hemma 3 månader längre, så livet förandrades inte så hemskt mycket till skolstarten. Roligare arbetsplats och mindre fest eftersom vännerna flyttade tillbaka till sina studieorter. Praktiken var fantastisk. Jag lärde mig supermycket plus att det var roligt och i gott sällskap.
 
Flyttade ner till Ekenäs i början av november. Till en lägenhet den här gången, en etta som jag delar med en kompis. Inte stor eller fancy, men det funkar. Fyllde 20 år, firade inte så hemskt mycket, men fick två födelsedagskakor! Har hunnit på fest-helg i Åbo och några ute-kvällar i Ekenäs också.
 
 

Long time no see 
Jag är tydligen inte det minsta bra på att blogga. Uppdateringen är verkligen kass. Men hey, nytt försök? Jag vill ändå ha någonstans att posta mina kreationer, bilder, funderingar etc. och facebook är inte riktigt rätt forum för det. Återkommer snart med lite uppdateringar om vad som hänt och vad som är på gång. Eller inte, man vet aldrig.
 
 
 
 
 
 
.