Midsommar!

Det blev en lugnare midsommar i år. Roadtrip ner till Korpo med Ida. Fun fact: vi var i Närpes först kl 21. Då hade Ida startat från jobbet kl. 18. Vi skulle hämta en katt från Malax, som skulle få flytta till Korpo, men den hade rymt. Så det blev inget resesällskap.
"Mat"
 
 
Färja
Vi band midsommarkransar och gick till byn för att se midsommarstången etc.
Midsommarstång
MAT
Tjiki
 
 
 
Det var roligt att se något nytt, har aldrig varit i Korpo tidigare. Roadtrip med massor av bra musik och små missöden längs med vägen är heller aldrig fel. God mat, bastu, traditioner, fick kameran rastad och att bara umgås med trevligt folk ända tills att solen går upp och det blir morgon.. Synd var bara att jag inte hann träffa bekanta från södra Finland när jag var där samtidigt.. Men en annan gång!
 
 
 

Syrummet

 
 
 
 
Har inte riktigt fått mitt sovrum välorgansierat ännu, men syrummet börjar snart vara i ordning. Jag fick en overlock i examensgåva av min familj och släkt, nu har den äntligen fått en proper plats, så nu ska här sys! Provdockan fick jag gratis från skolan ifjol, och hon har äntligen fått en fot att stå på. Som bäst försöker jag vika ihop, stryka och sortera tygerna i färgskala (för det är så det ska vara!)
 

Grönsaksland!

 
 
Ett av mina många projekt sedan jag kom hem till Vasa är mitt grönsaksland. Har grävt och fixat allt helt själv, och usch vad glad jag blir när allt börjar gro! Har sått spenat, sallad, broccoli, morötter och ärter samt planterat en melon-planta och en bön-planta. Ser så fram emot att kunna äta egna grönsaker...
 

Fullt ös

 
Slö uppdatering, det har varit fullt upp. Slutspurten i skolan, umgåtts med ekenäsfolket så mycket det bara var möjligt (sleep is for the weak,) dimission, fest, flytt till Vasa, jobb, grönsaksland-projekt, söndriga bilar... Det är en stor omställning att vara tillbaka i pampas, men det blir nog säkert bra bara jag har packat upp ordentligt och kommit in i vardagen.