On giving up

Jag befinner mig där precis ovanför 20 000 ord just nu. Men det står helt stilla. De senaste 5 000 orden har jag fått tvinga fram. Och nu känns det som om jag bara borde lägga av helt och hållet. Jag har ingen motivation, inspiration och fram för allt ingen ork! Jag har en lista på små mål på vägen för att pusha och motivera mig själv.. Vid 25 000 ord får jag öppna en påse salmiak och äta en mini-Ben&Jerrys, till exempel. Och jag har tankat upp med en hel del sådant:
 
Sedan är det orken. Det känns som om November har dragit med sig en massa elände som inte funnits de tidigare månaderna. Jag har mer jobb än vanligt, samt mer ansvar över hem och jobb, julen närmar sig och man ska fundera på julklappar och annat jul-relaterat, min födelsedag och några större event dyker upp, så den sista veckan i november kommer jag inte kunna skriva alls. Utöver det skymtar man nästan aldrig solen och jag känner att jag håller på att bli sjuk. Det bidrar till massa stress.

Så då är frågan. Fortsätta skriva eller bara ge upp, lägga av och kunna satsa på livet ordentligt igen? Jag befarar att om jag ger upp, så kommer jag aldrig klara av att pusha mig igenom att skriva en roman igen. Jag kan ju försöka nästa år eller bara skriva någon annan gång, men man kommer säkert alltid till en point när man bara vill ge upp. I'm not giving up just yet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback