Vem kunde tro det?

Någon gång ifjol slog det mig att jag har inte ägt ett par löparskor sedan högstadiet. Inte så länge sedan? Tja, jag är trots allt 21 nu. När den tanken slog mig, gick jag säkert och införskaffade skor? Nej. Jag är ju underviktig ändå och klarar mig fint på vardagsmotion.

Men. Så kom dagen jag tyckte att det skulle kunna vara trevligt med lite kondition. Och muskler! Borde man inte gå upp i vikt om man bygger muskler? Det ska jag ta reda på.
 
 
 
Så, nu i två veckor har jag sprungit varenda dag och börjat bygga muskler. Man har ju dessutom turen att ha ett löpband, bänkpress, cykel och andra diverse prylar som för det mesta bara står oanvända här hemma. Men jag undrar nog om det här bara är ett plötsligt infall som kommer gå över inom en månad...

Kommentarer
Marike Ahlgren säger:

Jätte bra att köra kondition som springa och cykla, men tänk på att styrketräna i första hand om du vill gå upp i vikt :)

Svar: Jo tack! :D Ville bara börja med att bygga upp konditionen för att orka styrketräna, eftersom jag i princip börjat på noll.
Nadja

2015-02-03 | 19:48:41
Bloggadress: http://marikeahlgren.blogg.se
Marike Ahlgren säger:

Haha smart där! själv hatar jag kondition.. kan lyfta ganska tungt men springer jag 1 kilometer så är jag helt svimfärdig sen, haha.

Svar: Haha, ja, man får väl välja vad man vill fokusera på. :D Jag gillar din blogg, btw! :)
Nadja

2015-02-04 | 11:17:25
Bloggadress: http://marikeahlgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback